onsdag 7 januari 2009

Manikyr och skumpa!

Nu är alla helgerna över och vardagen är tillbaka, jag hörde någon på jobbet säga att det är ungefär 13 v till påsk. Det känns länge till dess men tiden går ju fort och just idag gör det ingenting för jag har vilat ordentligt under ledigheten och jag kan dessutom glädja mig åt att jag har ett jobb att gå till som jag trivs med och riktigt trevliga arbetskamrater.

Under nyårshelgen så var jag bjuden på middag med och till några vänner. Vi hade jättetrevligt! Åt gott, drack lite skumpa och dessutom bjöd värdinnan på en riktig lyxbehandling i form av fransk manikyr !! Tusen tack H !
Det var så lyxigt att bara sitta och bli ompysslad och samtidigt smutta på ett glas bubbelvin!






Efter lyxbehandlingen så var det dags att förbereda lite snacks-mat men alla damerna hade köksförbud för att inte förstöra sina nya vackra naglar. :-) Så kvällens diskning och matförberedelse tog herrarna hand om, det ni ! Så damerna tog ett glas bubbel till.
Sen var det dags för förströelse i form av SING STAR, jisses så kul det var. Någon skönsång var det inte tal om men otroligt skoj. Tror nästan att nästa inköp blir ett, ja vad hette det nu, play station 2 ???
Sen var det dags för middag och så småningom ytterligare en omgång singstar, denna gång med gamla ABBA klassiker. Jag vet inte vad det är med Abba låtarna men jag blir jätteglad av dem. (Om ni inte sett filmen Mamma Mia så MÅSTE ni gå och se den. Ett riktigt lyckopiller är den)
Sen var klockan midnatt och det var dags för några fyrverkerier men då stannade jag inne och busade med Charliehunden så han inte skulle bli skotträdd och det gick riktigt bra. Han märkte inte ens av raketerna.

12 kommentarer:

Cajo sa...

Jag fick "Mamma Mia"-filmen i julklapp så vi ska snart ha tjejkväll tror jag! ;-) Måste ju fixa naglarna snart - det håller ju inte hur länge som helst!
Och förresten - ABBA är ju bäst det är ju därför man blir så glad. Kram /C2

♥ Fyra årstider sa...

Hat tyvärrr inga vackra naglar...men det låter mysigt.
Kram Lotta

Petra C sa...

Åh, vilken härlig kväll! Jag skulle också vilja få lite manikyr. Det skulle händerna och naglarna behöva kan man lugnt säga.

PS. Jag hoppas också att min tå blir bra snart.

Anna sa...

Guuud så trevligt ni har haft! Måste få se naglarna - INNAN Charlie gör något med dem som inte kallas manikyr ;)

Vända blad sa...

Vilken supermiddag! Inte dåligt att bara få slappna av...
Naglarna är kanonsnygga!
Kram Maria

Stina sa...

Det där verkar vara väldans trevligt!:-) Kramis

VittLantliv sa...

Vilken kanonkväll du verkar ha haft:), och även bli ompysslad med nya fina naglar.. Visst är singstar kul, har man fått i sig ett par glas bubbel också så går det hela mycket lättare och är så mycket roligare;)! Ha en bra dag! Kramar Therese

Lallis - liv och leverne sa...

Men så mysigt:)
Kram Lallis

Anneli sa...

Låter som ett härligt nyårsfirande med naglarna spretande....
Kram/Annelie

Vit Gladiolus sa...

Men duuu vilken härlig kväll ni verkar ha haft! så mysigt!
Kraaam

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Gomorron Carina!
Fest & sång i goda vänners lag är bland det roligaste som finns, & att bli ompysslad såklart!

Hoppas att klockan passade!

Ha det bra, Kramar Camilla

Ewa sa...

Vilken härlig nyårsafton. Själv låg jag sjuk, men det gick det med. Hade det ganska skönt i soffan med film och godis.

Ja, det är ju något jag skulle vilja jobba med, hantverk av nåt slag. Funderade ett tag på textillärare, men vägen dit var så lång. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, då jag ev inte kan jobba i vården med min rygg längre. Känner ju också att tiden tickar iväg.

Ha en fin helg. Jag är inte helt kry än, från flunsan jag åkte på i mellandagarna. Så trist.

Kram/Ewa