måndag 26 januari 2009

Nu är det slut...

... med allt frosseri. Kakmonstret får semester. Och nu måste FRUKTSTUNDER införas, alla dagar i veckan Även på helgerna. Nu är det slut med bullar och kakor (för ett tag iaf). Även om bullar, sirapsbröd, finska pinnar, ballerinakex, kokosrutor, chokladkakor och chokladtårta är alldeles fantastiskt gott så är det slut med det. Nu är det FRUKT som gäller. Frukt i stora lass.

Druvor, äpplen och bananer.

Apelsiner
Måste väl tänka på figuren eller om inte annat på hur magen känns efter en kaka eller två.

På återseende !

4 kommentarer:

livet på utanäs sa...

Hej !

Du är rolig , du ! Jag känner samma sak -frukt är det som gäller ... om det inte var så gott med det andra =) men nu är det frukt, frukt och morötter ...

Bilderna - ja ,jag har gått in på vintage resources och kopierat fina bilder. Sedan har jag köpt transferpapper , finns i bokhandeln. I förpackningen med papper finns beskrivning på hur du gör. Tänk på att ha ett hårt underlag, typ en masonitskiva när du stryker. Jäklades lite från början men till slut lyckades det =)

Kram /Sussi O

Vit Spets sa...

Frukt är gott helt enkelt!!

Datorn får vi se vad som händer, den är ju bara 5 månader så garanti finns ju kvar - men det återstår att se :)

Ha det gott
//Siv

Västbacken sa...

Haha, oj vad jag känner igen mig. Startade dagen med en Naturdiet caffe latte istället för en kopp kaffe med en bulle till.Har också tänkt dra in på fikandet även på helgerna men någon chokladbit kommer nog slinka ner.

Ha det bra

Lotta

Galleri MochB sa...

Har infört liknande rutiner hos oss också...:O) Gillar vågen med apelsinerna på. En sån vill jag också ha... Ha en bra dag! Kram Mia