onsdag 28 januari 2009

Flygfoto

Så här såg byn ut för ett tag sen, troligast är väl att fotot är taget någon gång under 70-talet. (har försökt se på husen vilken färg de hade o så men det är ändå svårt att avgöra)
Om man skulle ge sig på en liten beskrivning över var huset jag bor i ligger så skulle jag säga:
Kika mitt i bilden så ser ni ett stort rött hus med en stor gårdsplan.(gamla affären) Kika sen lite till höger så ser ni ett rött hus med grönt plåttak där tomten är ingärdad av en häck och sen ska ni kika ytterligare till höger så ser ni ett rött tegeltak och man kan ana att färgen på huset är gult. Massor av träd och buskar på gården och rakt nedanför står ett rött dagochnatt-hus.
Nu vet ni ! ( skulle nog inte få något pris för den beskrivningen men "en gör så gott en kan")


(klicka på bilden så ser ni bättre)

Ha en riktigt bra onsdag !

5 kommentarer:

hemtrevnad marie sa...

Kul med gamla flygfoton...även om färgerna är svåra att se...min mormor har nåt liknande från 70-talet på sitt hus...och om man tänker efter så har väl alla foton från barndomen denna färgskala, haha!
Himmel så duktig du är som ska bara äta frukt...och med ett sånt recept på chokladkaka...himmel jag höll på att svimma...måste köpa mig en form med löstagbar kant...för JAG har då inte karaktär nog att ge upp såna frestelser...MUMS!
ha en fin onsdag!!
kramis

Nika sa...

Din beskrivning funkade jättebra, jag hittade ditt hus!! Mysigt med en massa grönt omkring!
Ha en bra dag!
Nika

Lilla Provence sa...

Jättekul med gamalt flygfoto, tror inte det finns på vårt hus som ligger mitt i ett VANLIGT bostadsområde,,,men man vet aldrig.
Beskrivningen var bra11
Ha en trevlig helg
Kram sari

Golden&Vitt sa...

Först måste jag säga Grattis i efterskott,vad roligt du skrivit om den lilla tösen hi hi .Vi är lika gaml...unga du och jag:)

Härligt gammalt foto.

Här har vi inge snö på isen så våra hundar kan inte springa där, det blir som bambi på hal is...ser såå härligt ut när Charlie springer efter skoterspåren.

Ha en mysig helg/annika

Inspiration i vitt sa...

hej Carina, tack för dina rara ord hos mig, jag blir så glad vet du.
Vad roligt med flygfoto över ditt hus.
Kram på dig/Ingela.