tisdag 27 januari 2009

Promenad-önskan

Hoppas att det blir promenadväder hela veckan OCH till helgen. Vill så gärna hinna ut och ta en tur på isen Hoppas bara allt flö-vatten på isen är borta så man kan gå och njuta av den extra ytan som isen ger. Det som är fantastiskt är att numer så är det ju ljust ända till 15 tiden Inte illa alls.Hann med en liten promenadsväng i skogen igår så Charlie fick springa fritt, vilket han älskar att göra. Han måste ju börja bygga muskler ,den lille "killen".

7 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det härligt med långpromenader...vi ( jag & Zigge) försöker vara ute varje dag på en runda så han får springa lös.
Vad stor eran kille har blivit!
Och sååå söt!

Kram Pernilla

Nika sa...

Vilken vacker vy du har när du är ute och promenerar på isen! Jovisst märks det att vi går mot ljusare tider, underbart!!
Kram
Nika

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Hallojs Carina!

Ser härligt ut...Tänk snart är det vår och det är väl det som gör att vi står ut med snön & vintern...ingen snö & vinter=ingen härlig vår-is att skidra och promenera på...

Ha det gott!
Kramar Camilla

Huset på landet sa...

Å vilka härliga promenadstråk ni har! Kul att ha en liten kompis med på promenaden! Visst är det kul nu då dagarna blir längre, här är det nog ljust till 5-tiden.

Lilla Provence sa...

Hej
åh vad vackert ni bor??!!
Jag som bor så nära havet(Luleå) är faktiskt rädd för vatten då också i frusen form, jag vet att det ät löjligt men inte för så många år sen for vi rakt igenom isen och sen dess är jag livrädd.Jag går inte ens om det är -20 då förstår du.
Kramis Sari

Cajo sa...

Hej... en liten undran bara.. heter det flö-vatten på "riktigt", eller är det bara som vi här i Kölis säger?? ;-)

Tack för fikat i söndags... den kakan var sååå GOD!

Ses i morr'n.

Vörteröl o Norrlands Guld sa...

Tack för titten hos mej,kommer att kola din blogg mer.Läxa tills imorgon.Etik o Moral.
Varit på utställning om förintelsen idag.
Läser Omvårdnadsprogrammet.
Peter