måndag 1 december 2008

Varma fötter och hemtrevnad

Äntligen har jag fått lägga ut mattorna på golvet igen. Det blir en helt annan känsla med mattor på golvet, om inte annat för värmen i fossingarna när man går barfota :-). Charlie som fyller 6 månader den 16 december har blivit ordentligt rumsren även om det händer en olycka ibland, så nu har mattorna fått komma på plats igen i 4 rum på nedervåningen. Jag tänker dock vänta ett tag till med de riktigt stora mattorna som är bökigare att krångla in i tvättmaskinen än trasmattorna, om det skulle hända en liten olycka.
Lillrummet har fått sköna mattor att gå på.
Hallen har också matta numer.
Nackdelen med trasmattor är att det sticker upp små tåtar lite här och var och om man är en hund som heter Charlie så är de otroligt roliga att tugga på och dra i så man får vara i närheten o säga NEJ med den stränga rösten lite då och nu trots att det finns goda tuggben i närheten (de står sig inte så bra i konkurrensen med mattorna)

1 kommentar:

Golden&Vitt sa...

Det är sååå hemtrevligt med trasmattor . Jag är så avis på alla som kan ha mattor, hos mig så är det 4 lurviga goldisar som fäller just nu så mattor är ett minne blott...Och när dom slutat fälla och löpa så är det ju nästan vår och då är det kört med mattor igen....leriga tassmärken har man på dom isåfall..fast tjaa det kan ju oxå vara snyggt :)

Ha en mysig vecka/ annika