tisdag 16 december 2008

Idag blir Charlie 6 månader

Jepp idag är det bara 6 månader kvar till Charlie fyller 1 år. Tänk det känns precis som om det var igår när jag var till Stefanevas kennel och hämtade hem honom. En liten tvint, ja det är han väl nu också men lite större har han allt blivit.
Förhoppningsvis så kan han tugga i sig ett litet mjukt godis-tuggben men det är inte säkert då han håller på att ömsa tänder. Ska till veterinären på torsdag för att se om det är nåt som är galet i munnen på honom. Ja, jag vet att jag är som en liten hönsmamma men han kan inte ens tugga på en morot längre för att det är tänder lite här och var men kanske inte på rätt ställe. Vi får väl se vad de säger eller om de bara skakar på huvudet och säger att allt är som det ska men tänker att det var då ett himla svamlande för en sån liten hund. Men säg inget till honom både benet och veterinärbesöket är en hemlis.


Nu ska ni få se hur min julkrubba ser ut. Tyvärr så har Maria mist sitt huvud under årens lopp och därför får hon vila i krubbans låda, och fåraherden väntar på att få sitt lilla huvud på plats igen. Men lilla jesusbarnet ligger i krubban precis som han ska. Julkrubban är också en sak som måste fram från år till år.

Josef, jesusbarnet och de tre vise männen sina gåvor.

4 kommentarer:

Vit Spets sa...

God morgon!
Tack för din kommentar... & grattis till den lilla svarta :)
Jättefin julkrubba!

Önskar Dig en härlig Tisdag
//Siv

Golden&Vitt sa...

Grattis Charlie , ja det låter ju som att stackarn har tappat liite för många tänder samtidigt.Det blir nog bra fter vet.besöket.

Julkrubban,dina tomtar och hela tomtebyn är ju bara för kult! Jag blir aldeles nostalgisk.Inte har jag/vi sparat nästan nåt sen jag var liten....*skäms*

Nu ska jag iväg och köpa tårtpapper eller kakfatspapper och börja pyssla :)
Ha en mysig vecka/ annika

Anna sa...

Shit vad tiden går fort! Nu är våra bebisar snart inte bebisar längre :)

Anonym sa...

Hej! Kom förbi m Charlie vetja - det är gratis :o)
//eva