måndag 14 december 2009

Snart jul

Tja här är det långt mellan inläggen men här kommer ett. Det har nämligen inte hänt så fasligt mycket eftersom jag bara arbetat o arbetat o arbetat mest hela tiden, har kommit hem vid 20-tiden nästan varje kväll de senaste 5 veckorna (och senare än så också). Nåväl det har ju rentat i en del övertidstimmar så min plan är att vara ledig from 18 dec kl 17.00 till 11 januari 08.00. Jag hoppas min chef stödjer den planen också :-) Det lät så sist i a f.

Kallt ute och snö på backen Jippie ! Nu är vintern här igen. Har varit på promenad och det är så skönt att komma in efter en lång promenad då det nyper i kinderna av kyla,
jo jag vet, det är inte alla som tycker så.

Nu måste jag bara berätta. I torsdags så gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle göra; jag har blivit med PLASTGRAN ! Grön, grann och jämn i formen och inte tappar den några barr men den luktar o andra sidan inte gran, månne om man kan köpa det på flaska :-) Nå nu är den inhandlad och då kan man ju välja om man vill ta fram den, eller inte, om man inte hittar någon snygg från skogen.
När den väl var inhandlad så måste den ju testas så alla barren satt där de skulle, och sen tyckte jag det såg lite fånigt ut att ha en grön oklädd gran inne i stugan så nu är den dessutom klädd med massor av röda kulor, tomtar, änglar och glitter.
Jag hoppas den där riktiga julkänslan infinner sig snart för jag vet inte vad jag ska göra mer för att hitta den, glöggen är testad, lussebullar och anisbröd är bakade men ... inga pepparkakor.
Där har vi det ! Det får bli veckans eller helgens uppdrag !
Förutom en liten julkonsert med Sissel Kyrkjebö på torsdag kväll med en god vän. Ser fram emot det!

Inga kommentarer: