söndag 1 februari 2009

En liten bild

Åh vad jag skulle önska att jag kom till skott och köpte mig en ny kamera! Men innan jag känner att jag kan göra det så vill jag ha tid att sätta mig in i vad som finns på marknaden, gärna läsa några kommentarer om vad andra tyckt om kameran och dessutom förstå vilka funktioner de olika modellerna har. Innan dess känner jag att jag inte har tillräckligt med information för att skrida till verket. Och att ta reda på allt detta .... tja.... det blir liksom inte av, helt enkelt.
Jag ska absolut inte klaga för jag är inte kameralös, jag har min lilla Canon Ixus 50 och den tar rätt okej'iga bilder för att vara en liten tryck-och-knäpp kamera. Men man kan få ha lite tålamod ibland.
Bild-temat för gårdagen blev blommor; tulpaner närmare bestämt. Jag fick flera buketter för en vecka sedan så de fanns nära till hands.
En liten vit tulpan.

Här en till, i annat ljus.

Åsså en till....
Klicka upp bilderna om ni vill ha bättre"skärpa".

9 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Kameror är jag inte bra på - har en rosa ixus 80 is som jag är supernöjd med - bara att tyrcka på en knapp - säkert mer finesse men de kommer med tiden? ;-)

Kram Maud

zinkbaljan sa...

Heeeej!
Jag har något åt dig hos mig...(om du scrollar ner)
:)
Kraaaaaam

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Härligt att bo i ett släkthus. Ja det är spännande och läskigt att ge sig in i husbyggeri får se hur det går och vad det blir...bidde bara en liten låda...hi hi nä något mer kanske det blir. Trevligt med en norrländska, min mamma är från Malmberget och stora delar av släkten bor kvar i Gällivare Malmberget. Älskar dialekten och landskapet på vintern
Fina tulpanbilder du bjuder på, I love tulips.
Kram Marie

Lisa sa...

Tack Carina för de värmade orden!! :-) Några bra sidor som du kan besöka när Du letar kameror är fotosidan.se för recentioner på kameror, klicka på produkter och sedan recensioner. Sedan kan du gå in på pbase.com för att titta på bilder som en specifik kamera tagit. Tryck på search, och sedan search by camera och välj kamera. Kram Lisa

Lallis - liv och leverne sa...

Jättefina bilder:)
Ha en skön kväll.
Kram Lallis

Cajo sa...

Hej hej vännen. Du har fått en utmärkelse! Kika in i min blogg.. :-) /C2

Inspiration i vitt sa...

Vilka härliga närbilder du tagit på tulpanerna.
Kram/Ingela.

Västbacken sa...

Jag bråkar med min kamera som tar så mörka bilder. Kanske beror det på mig ;) måste be någon som kan kameror om hjälp.

Ha det bra

Lotta

Floralis sa...

Med så där fina bilder så behövs det väl ingen ny kamera... : ))
Jag har en Canon EOS 400D. Säkert en väldigt bra kamera (om man nu skulle ta sig tid att lära alla funktioner) men en aning klumpig att bara lätt ta med i väskan. Ryms inte helt enkelt... : ))
Ha det gott!
Anneli